• ris
    • BibTeX

Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi

Mocek, Piotr

Title:

Organizacja i funkcjonowanie systemu bezpieczeństwa żywienia ludności w barach szybkiej obsługi

Title in English:

Organisation and funcionality of the food safety and nutrition system in fast food restaurants

Creator:

Mocek, Piotr

Keywords:

system bezpieczeństwa żywności ; restauracja ; posiłek ; klient ; produkty żywnościowe

Date:

2017

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

Baza „Dorobek”

Source:

I Międzynarodowy Kongres Bezpieczeństwa pt.: „W trosce o bezpieczne jutro- reminiscencja i zamierzenia, ”Toruń 07-09.04.2017 r.

Language:

pol

Relation:

Wydział Górnictwa i Geologii. Politechnika Śląska

Access:

zasób dostępny bez ograniczeń

Licence:

CC BY 3.0

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply