Title:
Modernizacja przestrzeni publicznej poprzez wprowadzenie gastronomii do obiektów handlowych ; Modernization of public space by introducing gastronomy to shopping centres
Creator:
Keywords:
architektura ; interdyscyplinarność ; zrównoważony rozwój ; obiekty handlowe ; centra handlowe ; punkty gastronomiczne ; modernizacja przestrzeni
Resource Type:
Format:
Resource Identifier:
Baza „Dorobek” ; Katalog OPAC ; Baza „Dorobek”
Source:
Badania interdyscyplinarne w architekturze : BIWA 1 : monografia konferencyjna. T. 2, Przestrzenie publiczne w mieście. Red. Beata Komar, Joanna Biedrońska, Anna Szewczenko. Wydział Architektury Politechniki Śląskiej. Gliwice 2015 ; ISBN 978-83-936574-3-8 (całość) ; ISBN 978-83-936574-5-2 (Tom 2)
Language:
Relation:
Wydział Architektury. Politechnika Śląska ; I Ogólnopolska Konferencja Naukowa "Badania Interdyscyplinarne w Architekturze", Gliwice, 23-24.04.2015